Απρίλιος 14, 2022

Γιατί να διαφημιστώ σε αυτόν τον χάρτη;

Ο διαφημιστικός χάρτης είναι το πρώτο έντυπο που οι επισκέπτες του νησιού θα πάρουν στα χέρια τους. Είναι ο χάρτης που θα πάρουν από τα ΚΤΕΛ ή από το ταξιδιωτικό πρακτορείο, είναι ο χάρτης που θα τους δώσουν με το που φτάσουν στη Λευκάδα η ξενοδόχος ή ο εστιάτορας, είναι εν ολίγοις ένα έντυπο με το οποίο θα έρθουν σε επαφή και θα συμβουλευτούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Η διαφήμιση μίας επιχείρησης σε έναν έγκυρο και επί σειρά ετών αξιόπιστο χάρτη, όπως είναι ο Lefkada Welcome maps που βγαίνει εδώ και 12 έτη, ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών στην προβαλλόμενη επιχείρηση και τους βοηθάει να επιλέξουν αυτή έναντι κάποιας άλλης. Eύχρηστος, βολικός και πάντοτε διαθέσιμος, ακόμα και εκεί που δεν πιάνει το ίντερνετ, ο χάρτης είναι ένα εργαλείο που κάποιος/α μπορεί πολύ εύκολα να έχει μαζί του/της ανεξαρτήτως συνθηκών. Ακόμη, η υπεροχή του χάρτη σε αντίθεση με το digital marketing, είναι ότι δεν υπάρχουν ad blockers για να κρυφτεί η διαφήμισή σας. Επίσης η διάρκεια ζωής της είναι μεγάλη καθώς για όλη τη σεζον το μήνυμα της διαφημισής σας θα παραμείνει στην ίδια θέση κάτι που σημαίνει πως οι επισκέπτες θα το δουν πολλές φορές.

Τι περιλαμβάνει και πού θα μοιράζεται ο χάρτης;

Ο χάρτης περιλαμβάνει έναν κεντρικό χάρτη του νησιού και έναν ακόμη χάρτη της πόλης της Λευκάδας. Σ' αυτούς τους χάρτες παρέχεται κάθε πληροφορία που χρειάζεται ένας επισκέπτης σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τα επιλεγμένα καταστήματα, τις δραστηριότητες που μπορεί να συμμετέχει κανείς επισκεπτόμενος τη Λευκάδα αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος, τις παραλίες και τα μουσεία. Ο χάρτης όπως κάθε χρόνο, θα εκδοθεί σε 40.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν απ΄ όλους τους διαφημιζόμενους και όλα τα σημαντικά σημεία διανομής όπως από ταξιδιωτικά γραφεία, καταλύματα και ξενοδοχεία, γραφεία ΕΟΤ, ΚΤΕΛ, γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινητών κ.λπ ενώ όλα τα σημεία διανομής θα τροφοδοτούνται διαρκώς.

Διαθέσιμα μεγέθη

  • μεγάλη 9,5 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος)
  • μεσαία 4,5 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος)
  • μικρή 9 εκ. (πλάτος) x 3 εκ. (ύψος)

Προνομιακές θέσεις

  • Εξώφυλλο 10,5 εκ. (πλάτος) x 2,2 εκ. (ύψος)
  • Οπισθόφυλλο 11,7 εκ. (πλάτος) x 19,8 εκ. (ύψος) (με 0,5 εκ. ξάκρισμα)
  • B’ οπισθόφυλλο 11,7 εκ. (πλάτος) x 14,7 εκ. (ύψος) (με 0,5 εκ. ξάκρισμα)

Δείτε εδώ τον περσινό χάρτη

  • Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις και τα μεγέθη των καταχωρήσεων, μπορείτε να καλέσετε στο 2645021095 ή να στείλε email στο ad@lefkadaslowguide.gr.
  • Θέσεις περιορισμένες