Νοέμβριος 07, 2022

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Lefkada Slow Guide, ενστερνιζόμενη τις εξελίξεις του ψηφιακού κόσμου και συμβαδίζοντας με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς, υλοποίησε για μια ακόμη χρονιά το e-destination Lefkada, την εμπλουτισμένη ψηφιακή version του Destination Lefkada, του έντυπου οδηγού που πάνω από μια δεκαετία πρεσβεύει τη Λευκάδα και τους επιχειρηματίες του τουρισμού στις μεγάλες ευρωπαϊκές εκθέσεις τουρισμού.

Τι περιέχει το το e-destination Lefkada 2023

◆ Σύγχρονο και ευχάριστο σχεδιασμό.
◆ Yψηλή ταχύτητα φόρτωσης και φιλικότητα προς όλες τις φορητές και mobile συσκευές (tablets, smartphones, i-phones, i-pads).
◆ Άφθονα βίντεο, slide shows & φωτογραφικό υλικό.
◆ Ενεργά και επισκέψιμα στοιχεία επικοινωνίας (ιστοσελίδα, facebook, instagram, email) όλων των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων.
◆ Πολυμεσικό περιεχόμενο των επιχειρήσεων με βίντεο ή πολλαπλές εναλλασσόμενες εικόνες. Χάρη στο συγκεκριμένο τρόπο παρουσίασης οι ταξιδιώτες αποκτούν μία συνολική εικόνα των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών που επιθυμούν να κλείσουν πριν την άφιξή τους ή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί.
◆ Προτάσεις σχετικά με τη διαμονή, την ενοικίαση σκαφών, το φαγητό, τις εναλλακτικές δραστηριότητες, τις κρουαζιέρες, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες, το real estate και το shopping.
◆ Ενδιαφέροντα άρθρα για τη Λευκάδα, τα τοπικά προϊόντα, την αρχιτεκτονική, τη χλωρίδα κ.ά.

Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψιν της τόσο τις ανάγκες των δυνητικών επισκεπτών να σχεδιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις διακοπές τους, όσο και τις ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων να αναδείξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Η ηλεκτρονική εκδοχή του οδηγού το επόμενο χρονικό διάστημα θα προωθηθεί με ειδικές καμπάνιες.

✎ Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ψηφιακή έκδοση του Destnation Lefkada 2023 μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 10-12-22.

Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε μήνυμα στο ad@lefkadaslowguide.gr ή καλέστε στο 2645021095 (καθημερινά 9.00-17.00)

Η έντυπη μορφή του οδηγού θα είναι διαθέσιμη σε λίγες ημέρες.