Νοέμβριος 20, 2023

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Lefkada Slow Guide, συμβαδίζοντας με τις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς, υλοποίησε για μια ακόμη χρονιά το e-destination Lefkada, την εμπλουτισμένη ψηφιακή version του Destination Lefkada, του έντυπου οδηγού που εδώ και πολλά χρόνια λειτουργεί ως ο κατεξοχήν πρεσβευτής της Λευκάδας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Τι περιέχει το το e-destination Lefkada 2024

● Σύγχρονο και καλαίσθητο lay out.
● Yψηλή ταχύτητα φόρτωσης και φιλικότητα προς όλες τις φορητές και mobile συσκευές (tablets, smartphones, i-phones, i-pads).
● Βίντεο, slide shows & άφθονο φωτογραφικό υλικό από όλο το νησί.
● Ενεργά και επισκέψιμα στοιχεία επικοινωνίας (ιστοσελίδα, facebook, instagram, email) όλων των διαφημιζόμενων επιχειρήσεων.
● Πολυμεσικό περιεχόμενο των επιχειρήσεων με βίντεο ή πολλαπλές εναλλασσόμενες εικόνες. Χάρη στο συγκεκριμένο τρόπο παρουσίασης οι ταξιδιώτες αποκτούν μία συνολική εικόνα των επιχειρήσεων και των υπηρεσιών που επιθυμούν να κλείσουν πριν την άφιξή τους ή κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί.
● Προτάσεις σχετικά με τη διαμονή, την ενοικίαση σκαφών, το φαγητό, τις εναλλακτικές δραστηριότητες, τις κρουαζιέρες, τη διασκέδαση, τις υπηρεσίες, το real estate και το shopping.
● Ενδιαφέροντα άρθρα για τη Λευκάδα, τις παραλίες, τα χωριά, τα αξιοθέατα κ.ά.

Πρόκειται για μία ολιστική προσέγγιση που λαμβάνει υπόψιν της τόσο τις ανάγκες των δυνητικών επισκεπτών να σχεδιάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις διακοπές τους, όσο και τις ανάγκες των τουριστικών επιχειρήσεων να αναδείξουν την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Η ηλεκτρονική εκδοχή του οδηγού το επόμενο χρονικό διάστημα θα προωθηθεί με ειδικές καμπάνιες.

Η έντυπη μορφή του οδηγού είναι ήδη διαθέσιμη.