Φεβρουάριος 02, 2022
Pearl Mansions Villas, Λευκάδα
Pearl Mansions Villas, Λευκάδα
Pearl Mansions Villas, Λευκάδα
Pearl Mansions Villas, Λευκάδα

Φωλιασμένες μέσα στην καταπράσινη όαση της Νικιάνας, οι βίλες Pearl Mansions έρχονται να επαναπροσδιορίσουν την έννοια της διακριτικής πολυτέλειας. Οι ουδέτεροι τόνοι στα υπνοδωμάτια, τα φυσικά υλικά και η απλότητα στην αισθητική ισορροπούν μοναδικά καθιστώντας τον χώρο ένα καταφύγιο θερινής ραστώνης και ηρεμίας. Το ευρύχωρο καθιστικό και η τραπεζαρία, έχουν επιπλωθεί επιμελώς με country style κομμάτια ενώ χάρη στα μεγάλα παράθυρα όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου θα νιώσεις τη θάλασσα του Ιονίου να απλώνεται δυναμικά μπροστά σου. Αν τώρα η θέα πυροδοτήσει τις μαγειρικές σου ανησυχίες, έχεις δύο επιλογές, μπορείς είτε να μαγειρέψεις στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα εντός είτε να δοκιμάσεις υπαίθριο μαγείρεμα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπάρμπεκιου. Αυτό όμως που κλέβει αναμφίβολα τις εντυπώσεις είναι η πισίνα η οποία ενσαρκώνει το όνειρο της απόλυτης ιδιωτικότητας. Καλές βουτιές!

Pearl Mansions, Νικιάνα, Λευκάδα
8 επισκέπτες | 3 υπνοδωμάτια | 4 κρεβάτια | 3 μπάνια
Όλες οι βίλες Pearl Mansions

Agrikies Villas, Λευκάδα
Agrikies Villas, Λευκάδα
Agrikies Villas, Λευκάδα
Agrikies Villas, Λευκάδα

Σε απόσταση αναπνοής από τα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του Αγίου Ιωάννη βρίσκονται οι Agrikies Villas, ένας φάρος φιλοξενίας που υπόσχεται να απογειώσει τις διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι στο νησί. Όπου και να κοιτάξεις, το μέρος αποπνέει κομψότητα ενώ οι μίνιμαλ γραμμές, τα earthy υλικά όπως τα ξύλινα δάπεδα βελανιδιάς και τα ντιζάιν στοιχεία όπως η υψηλού σχεδιασμού μεταλλική σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο, είναι το αποτέλεσμα συγκερασμού της λευκαδίτικης αρχιτεκτονικής και του σύγχρονου σχεδιασμού. Το καθιστικό, η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι προσβάσιμα προς όλους τους υπαίθριους lounge χώρους και την ιδιωτική πισίνα μεταφέροντας την αίσθηση της φύσης ακόμα και στο εσωτερικό της βίλας.

Agrikies Villas, Άγιος Ιωάννης, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 2 υπνοδωμάτια | 3 κρεβάτια | 3 μπάνια
Όλες οι Agrikies Villas

Mounty Island, Λευκάδα
Mounty Island, Λευκάδα
Mounty Island, Λευκάδα
Mounty Island, Λευκάδα

Εμπνευσμένο από την ομορφιά της φύσης, το Mounty Island στα Λαζαράτα είναι το κατάλληλο μέρος για όσες και όσους επιζητούν να γίνουν ένα με τον τόπο και την ενέργειά του. Εδώ κυρίαρχα υλικά είναι το ξύλο και η πέτρα ενώ οι ζεστοί, γήινοι τόνοι και οι ultra chic μοβ λεπτομέρειες έρχονται να συμπληρώσουν αρμονικά τη διακόσμηση δημιουργώντας το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης και ηρεμίας. Αγαπημένη λεπτομέρεια τα ξύλινα δοκάρια που ντύνουν την οροφή και κλείνουν το μάτι στη λιτή παράδοση της τοπικής αρχιτεκτονικής. Στο υπνοδωμάτιο του επάνω ορόφου θα ευχαριστηθεί η ψυχή σου cocooning ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στο σαλόνι όπου η πληθωρική φύση και τα μεθυστικά της αρώματα είναι λες και εισέρχονται μέσα απ' τα ανοίγματα των παραθύρων. Τελευταία πινελιά ο μεσογειακός κήπος με τα αρωματικά φυτά και η ιδιωτική πισίνα που θα σε δροσίσει τις ζεστές, καλοκαιρινές ημέρες.

Ιδανικός προορισμός για ταξίδι του μέλιτος!

Mounty Island, Λαζαράτα, Λευκάδα
2 επισκέπτες | 1 υπνοδωμάτιο | 1 κρεβάτι | 1 μπάνιο
Όλες οι βίλες Mounty Island

Idilli Villas, Λευκάδα
Idilli Villas, Λευκάδα
Idilli Villas, Λευκάδα
Idilli Villas, Λευκάδα

Δίνοντας έμφαση στην ποιοτική διαμονή, οι Idilli Villas στον Άγιο Νικήτα σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια απροσποίητη εμπειρία φιλοξενίας. Το λευκό κυριαρχεί σε όλα τα δωμάτια ενώ τα μαλακά υφάσματα και τα tailor made έπιπλα με τις μικρές ποπ, χαρούμενες λεπτομέρειες προσδίδουν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον χώρο. Κυπαρίσσια, ελαιόδενδρα και κάθε λογής φυτά δίνουν τον τόνο στον κουκλίστικο κήπο με την πισίνα όπου στοιχηματίζουμε ότι θα περάσετε ώρες χαλάρωσης και ανεμελιάς. Αν αγαπάτε τη φύση και αρέσκεστε σε μακριούς περιπάτους, οι Idilli Villas είναι το καταλληλότερο μέρος γα εσάς.

Idilli Villas, Άγιος Νικήτας, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 3 υπνοδωμάτια | 4 κρεβάτια | 3 μπάνια
Όλες οι Idilli Villas

Faos Villas, Λευκάδα
Faos Villas, Λευκάδα
Faos Villas, Λευκάδα
Faos Villas, Λευκάδα

Με καθαρή αισθητική, λιτά αλλά δυναμικά μοτίβα και εμπνευσμένες πινελιές, οι Faos Villas στο Φτερνό είναι μια ωδή στο σύγχρονο design. Ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων έχει ως σκοπό να δημιουργήσει ένα διακριτικό αλλά πολυτελές καταφύγιο υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ταξιδιώτη του σήμερα. Στα υπνοδωμάτια της βίλας η ισορροπημένη επιλογή γκρι, λευκού και μαύρου δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση ενώ τα ποιοτικά Coco-Mat στρώματα και τα κομψά κλινοσκεπάσματα εγγυώνται έναν πραγματικά ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Τα μοντέρνα έπιπλα στον ενιαίο χώρο του καθιστικού και της κουζίνας διασφαλίζουν τη μέγιστη άνεση ενώ όσο χαλαρώνετε, χάρη στη wall to wall τζαμαρία, το βλέμμα ταξιδεύει στον καταπράσινο ελαιώνα. Η εμπειρία της διαμονής ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο στον εξωτερικό χώρο της βίλας με την πολυτελή πισίνα και την ασυναγώνιστη θέα προς τη θάλασσα και το μικροσκοπικό Αρκούδι.

Faos Villas, Φτερνό, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 2 υπνοδωμάτια | 2 κρεβάτια | 2 μπάνια
Όλες οι Faos Villas

Dream View Villas, Λευκάδα
Dream View Villas, Λευκάδα
Dream View Villas, Λευκάδα
Dream View Villas, Λευκάδα

Φαντάσου να ξυπνάς σε μοσχομυριστά, αφράτα κλινοσκεπάσματα, το δωμάτιό σου να λούζεται στο λαμπερό φως του λευκαδίτικου ήλιου και το πρώτο που βλέπεις να είναι η απεραντοσύνη του Ιονίου. Οι εμβληματικές Dream View Villas στα Σύβοτα απαντούν στην ανάγκη σου για λίγο έξτρα pampering φέτος το καλοκαίρι. Τα ευρύχωρα δωμάτια, η easy going αισθητική και ο μοντέρνος σχεδιασμός εγγυώνται μια ξεχωριστή πρόταση διαμονής ενώ μοναδική εμπειρία ευεξίας υπόσχεται και το super lux μπάνιο που διαθέτει καμπίνα με υδρομασάζ, σάουνα, χρωματοθεραπεία και αρωματοθεραπεία. Αυτό που θα ερωτευτείς ωστόσο εδώ, είναι η εντυπωσιακή πισίνα που προσφέρει πριβέ επιλογές δροσιάς όλες τις ώρες της ημέρας και λειτουργεί με ηλεκτρόλυση άλατος χωρίς προσθήκη χλωρίου για να είναι φιλική και στον άνθρωπο αλλά και στο περιβάλλον.

Dream View Villas, Σύβοτα, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 2 υπνοδωμάτια | 5 κρεβάτια | 2 μπάνια
Όλες οι Dream View Villas

Nature Villas, Λευκάδα
Nature Villas, Λευκάδα
Nature Villas, Λευκάδα
Nature Villas, Λευκάδα

Στις Nature Villas στον Άγιο Νικήτα η ανάλαφρη, pop αισθητική συνδιαλέγεται με την πιο αυστηρή παραδοσιακή λευκαδίτικη αρχιτεκτονική, δημιουργώντας ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που μετράνε στη διακόσμηση και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι αρχιτέκτονες ιδιοκτήτες τους. Φίνα επριμέ υφάσματα, black & white κάδρα σε λευκό φόντο, λεπτεπίλεπτα ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία, όλα συνυπάρχουν αρμονικά εδώ και κερδίζουν την καρδιά κάθε λάτρη της καλαισθησίας. Χάρη στις μεγάλες μπαλκονόπορτες, όπου και να κοιτάξεις θα δεις τον φαντασμαγορικό, υγρό καμβά της θάλασσας. Η συνολική εμπειρία του επισκέπτη απογειώνεται στον κήπο με την πισίνα που αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις το απογευματινό σου απεριτίφ ενώ η παραλία του Αγίου Νικήτα βάφεται με τα χρώματα του δειλινού.

Nature Villas, Άγιος Νικήτας, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 3 υπνοδωμάτια | 5 κρεβάτια | 3 μπάνια
Όλες οι Nature Villas

Blue Caves, Λευκάδα
Blue Caves, Λευκάδα
Blue Caves, Λευκάδα
Blue Caves, Λευκάδα

Για τους λάτρεις της ανεπιτήδευτης πολυτέλειας, οι Blue Caves στα Σύβοτα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικός προορισμός. Χάρη στις μεγάλες μπαλκονόπορτες το μέρος μοιάζει σαν ένα παρατήριο στη θάλασσα, αφού σε όποιο δωμάτιο και να βρίσκεσαι όπου και να στρέψεις το βλέμμα το γαλάζιο του Ιονίου κυριαρχεί. Η διακόσμηση αποτελεί έναν θρίαμβο της απλότητας, της λειτουργικότητας και της αρμονίας εξασφαλίζοντας στους επισκέπτες μια διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Οι λευκοί και ανοιχτοί γκρι τόνοι που κυριαρχούν συμπληρώνουν την χαλαρή ατμόσφαιρα ενώ οι ξυλεπενδύσεις σε όλα τα δωμάτια δίνουν στον χώρο μια γήινη αίσθηση. Το τελικό αποτέλεσμα απογειώνεται με την αλμυρή πισίνα υπερχείλισης που δίνει την αίσθηση ότι αποτελεί συνέχεια της θάλασσας.

Blue Caves, Σύβοτα, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 2 υπνοδωμάτια | 5 κρεβάτια | 2 μπάνια
Όλες οι βίλες Blue Caves

Alea Resort, Λευκάδα
Alea Resort, Λευκάδα
Alea Resort, Λευκάδα
Alea Resort, Λευκάδα

Σχεδιασμένο σε πλήρη αρμονία με τη φύση, το Alea Resort ενδείκνυται για όσους και όσες επιθυμούν να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της Λευκάδας στην ανάλαφρη ιδιωτικότητα μιας πολυτελούς βίλας. Η ζεστή χρωματική παλέτα, τα άνετα έπιπλα και οι εμπνευσμένες λεπτομέρειες σε φυσικές ξύλινες αποχρώσεις δημιουργούν ένα ονειρεμένο σύνολο που αντικατοπτρίζει τον νησιώτικο χαρακτήρα της βίλας. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το εντυπωσιακό, πορφυρό ηλιοβασίλεμα από τα μπαλκόνια των δωματίων τους ή από τις αναπαυτικές ξαπλώστρες που κοσμούν τον μεσογειακό κήπο. Σήμα κατατεθέν πάντως της βίλας είναι η αλμυρή ιδιωτική πισίνα που περικλείεται από ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και φόινικες και σε προσκαλεί να χαρείς ατέλειωτες βουτιές κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο ενώ η πόλη της Λευκάδας ξεδιπλώνεται μπροστά σου σαν ζωντανό θεατρικό σκηνικό. Πρόκειται αναμφίβολα για το ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσει κανείς τις ομορφιές του νησιού.

Alea Resort, Πόλη Λευκάδας
6 επισκέπτες | 3 υπνοδωμάτια | 6 κρεβάτια | 2 μπάνια
Όλες οι Alea Resort Villas

Art Blue Villas, Λευκάδα
Art Blue Villas, Λευκάδα
Art Blue Villas, Λευκάδα
Art Blue Villas, Λευκάδα

Στις Art Blue Villas θα βρεις όλα όσα ενσαρκώνουν την καλοκαιρινή ανεμελιά και απαιτούνται για να χαλαρώσεις: παροχές υψηλού επιπέδου, απαράμιλλη αισθητική σε όλους τους χώρους, φανταστική θέα και αίσθηση ζεστασιάς και πολυτέλειας. Χάρη στην έξυπνη, δωρική αρχιτεκτονική σχεδίασή τους, η λειτουργία εσωτερικών και εξωτερικών χώρων είναι αλληλένδετη επιτρέποντας κατ' αυτό τον τρόπο την απρόσκοπτη επαφή με τη φύση. Στο εσωτερικό η προσεγμένη διακόσμηση σε ανάλαφρο country style ύφος με ρομαντικές πινελιές αναδεικνύει με φινετσάτο τρόπο τα παραδοσιακά στοιχεία του κτιρίου ενώ η ποιοτική επίπλωση με έμφαση στις χειροποίητες κατασκευές απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Highlight η ιδιωτική βεράντα με την πισίνα που προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Art Blue Villas, Τσουκαλάδες, Λευκάδα
4 επισκέπτες | 2 υπνοδωμάτια | 3 κρεβάτια | 2 μπάνια
Όλες οι Art Blue Villas

Villa Galini, Λευκάδα
Villa Galini, Λευκάδα
Villa Galini, Λευκάδα
Villa Galini, Λευκάδα

Οι εικόνες δεν επαρκούν για να αποτυπώσουν το μεγαλείο της Villa Galini που υπογραμμίζει την έννοια της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Οι άνετοι χώροι με τη διακριτική κλασικότροπη πολυτέλεια, η φινετσάτη διακόσμηση και η απαλή παλέτα χρωμάτων είναι χαρακτηριστικά του εκλεκτικού σχεδιασμού της βίλας ενώ τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα που κυριαρχούν στους χώρους, έλκουν το ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στον εσωτερικό σχεδιασμό. Δύσκολα θα αντισταθείς σε μια βουτιά στην υπέροχη πισίνα ενώ το playroom με το ping pong και το γήπεδο τέννις σου δίνουν σοβαρό λόγο να μη βγεις σχεδόν καθόλου από αυτόν το μικρό, ιδιωτικό παράδεισο. Ατού η απαράμιλλη πανοραμική θέα στα νησάκια Σκορπιό, Σπάρτη και Μεγανήσι.

Villa Galini, Νυδρί, Λευκάδα
6 επισκέπτες | 3 υπνοδωμάτια | 4 κρεβάτια | 3 μπάνια
Όλες οι βίλες Nage Plans

Κεντρική φωτογραφία: Art Blue Villas
Κείμενο: Έφη Μπάρλα