Απρίλιος 25, 2023

Γιατί να διαφημιστείτε στον χάρτη Lefkada Welcome Maps;

Η διαφήμιση της επιχείρησής σας στον χάρτη Lefkada Welcome Maps είναι μία εξαιρετική επιλογή για να προσελκύσετε νέους πελάτες.
Ο συγκεκριμένος χάρτης εκδίδεται εδώ και 13 χρόνια σε ένα τιράζ που υπερβαίνει τα 40.000 αντίτυπα ανά σεζόν και μοιράζεται μέσω κεντρικών σημείων διανομής (Info Kiosk, ΚΤΕΛ, βίλες πολυτελείας, επιλεγμένα ξενοδοχεία, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις εστίασης, γραφεία ΕΟΤ κ.λπ.) σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών του νησιού. Ο χάρτης μοιράζεται δωρεάν από όλους του συμμετέχοντες καθώς επίσης και από τα διαφημιζόμενα καταλύματα στην ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr.
Κατ' αυτό τον τρόπο, οι προβαλλόμενες επιχειρήσεις αφενός ενισχύουν το brand τους και αφετέρου αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να επιλεγεί η επιχείρησή τους έναντι κάποιας ανταγωνιστικής.

Τι περιλαμβάνει ο χάρτης Lefkada Welcome Maps;

Περιλαμβάνει έναν κεντρικό χάρτη του νησιού και έναν ακόμη χάρτη της πόλης της Λευκάδας.
Σ' αυτούς τους χάρτες παρέχεται κάθε πληροφορία που χρειάζεται ένας επισκέπτης σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τα επιλεγμένα καταστήματα, τις δραστηριότητες που μπορεί να συμμετέχει κανείς επισκεπτόμενος τη Λευκάδα αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος, τις παραλίες και τα μουσεία. 

Διαθέσιμα μεγέθη

μεγάλη 9,5 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος)
μεσαία 4,5 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος)
μικρή 9 εκ. (πλάτος) x 3 εκ. (ύψος)

Ο χάρτης κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 2645021095 ή να μας στείλετε email στο ad@lefkadaslowguide.gr.

Συμμετοχές έως 10/5. Θέσεις περιορισμένες