Απρίλιος 26, 2024

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ LEFKADA WELCOME MAPS;

Η διαφήμιση σας στον χάρτη Lefkada Welcome Maps είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους νέους πελάτες στην επιχείρησή σας.
Ο εν λόγω χάρτης εκδίδεται εδώ και 14 συναπτά έτη σε ένα τιράζ άνω των 40.000 αντιτύπων ανά σεζόν και μοιράζεται μέσω κεντρικών σημείων διανομής (Info Kiosk, ΚΤΕΛ, βίλες πολυτελείας, ξενοδοχεία, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις εστίασης, γραφεία ΕΟΤ κ.λπ.) σε έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών του νησιού. Ο χάρτης είναι το πρώτο έντυπο που ο επισκέπτης παίρνει στα χέρια του, ενώ διανέμεται δωρεάν από όλους του συμμετέχοντες όπως επίσης και από τα διαφημιζόμενα καταλύματα στην ιστοσελίδα www.lefkadaslowguide.gr.
Κατ' αυτό τον τρόπο, οι προβαλλόμενες επιχειρήσεις ενισχύουν το brand τους και αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες να επιλεγεί η επιχείρησή τους έναντι κάποιας ανταγωνιστικής.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ LEFKADA WELCOME MAPS;

Περιλαμβάνει έναν κεντρικό χάρτη του νησιού και έναν ακόμη χάρτη της πόλης της Λευκάδας.
Σ' αυτούς τους χάρτες παρέχεται κάθε πληροφορία που χρειάζεται ένας επισκέπτης σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τα επιλεγμένα καταστήματα, τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει κάποιος στη Λευκάδα αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος, τις παραλίες και τα μουσεία. 

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΓΕΘΗ

μεγάλη 9,5 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος)
μεσαία 4,5 εκ. (πλάτος) x 7 εκ. (ύψος)
μικρή 9 εκ. (πλάτος) x 3 εκ. (ύψος)

Ο χάρτης κυκλοφορεί αρχές Ιουνίου.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 2645021095 ή να μας στείλετε email στο ad@lefkadaslowguide.gr.

Συμμετοχές έως 12/5. Θέσεις περιορισμένες

Δείτε τον χάρτη του 2023 εδώ

Κεντρική φωτογραφία: Surf hotel