Ιούλιος 31, 2020

Ατέλειωτες δαντελωτές παραλίες που αγκαλιάζονται από καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, σαγηνευτικές διαδρομές με απίστευτες εναλλαγές τοπίου, το μπλε και το πράσινο του Ιονίου σε απόλυτη αρμονία, αυτά συνθέτουν το προφίλ της Λευκάδας, ενός ταξιδιωτικού προορισμού που αναμφίβολα θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή. Στην πόλη, δίπλα στη θάλασσα, στις ορεινές περιοχές ή στα γραφικά χωριά της Λευκάδας, σε όποια περιοχή κι αν ψάχνετε για κατάλυμα θα το βρείτε, γιατί το νησί της Λευκάδας που προσανατολίζεται σταδιακά σε πιο ήπιες μορφές τουρισμού, προσφέρει όλων των ειδών τα καταλύματα ανάλογα με το στυλ των διακοπών που σας ταιριάζει αλλά και με την οικονομική σας δυνατότητα. Είτε αποζητάτε την απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία είτε ονειρεύεστε πολυτελείς και κοσμοπολίτικες διακοπές, εδώ θα βρείτε όλα τα είδη διαμονής που υπάρχουν στο νησί όπως ενοικιαζόμενα δωμάτια, studios, διαμερίσματα, βίλες πολυτελείας, παραδοσιακές κατοικίες, boutique hotels, ξενοδοχεία, κάμπινγκ αλλά και σκάφη, για να γίνει η διαμονή σας στη Λευκάδα μια αξέχαστη εμπειρία και για να ζήσετε το απόλυτο ελληνικό καλοκαίρι.

Διαμονή στη Λευκάδα/ Όλα τα καταλύματα

Πόρτο Κατσίκι | Οι υπέροχες παραλίες της Λευκάδας
Πόρτο Κατσίκι | Οι υπέροχες παραλίες της Λευκάδας

Ξενοδοχεία στη Λευκάδα

Αφήστε πίσω σας την καθημερινότητα και ανακαλύψτε μικρούς επίγειους παράδεισους προσιτής πολυτέλειας στη Λευκάδα. Επιλέξτε το ξενοδοχείο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και ζήστε στιγμές αυθεντικής ανεμελιάς στο νησί της Λευκάδας.

Θέα προς την παραλία του Άη Γιάννη
Θέα προς την παραλία του Άη Γιάννη
Το παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα στη Λευκάδα
Το παραθαλάσσιο χωριό του Αγίου Νικήτα στη Λευκάδα

Σπίτια/ Παραδοσιακές κατοικίες στη Λευκάδα

Για τους σοφιστικέ ταξιδιώτες η ενοικίαση μιας παραδοσιακής κατοικίας στη Λευκάδα προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία διαμονής και συνθέτει το τέλειο σκηνικό ηρεμίας. Πλήρως εναρμονισμένες με το περιβάλλον, οι κατοικίες συνδυάζουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και την ανεπιτήδευτη πολυτέλεια με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της επτανησιακής αρχιτεκτονικής, για να αποτελέσει η διαμονή σας σε αυτές την αφετηρία για να ανακαλύψτε τις ανεξάντλητες ομορφιές του νησιού.

Τα γραφικά στενάκια της Λευκάδας
Τα γραφικά στενάκια της Λευκάδας

Bίλες Πολυτελείας στη Λευκάδα

Τα τελευταία χρόνια στα ατού του νησιού έχουν προστεθεί οι καλαίσθητες βίλες πολυτελείας που ακολουθώντας το αρχιτεκτονικό στυλ του νησιού έχουν ανανεώσει το τουριστικό προφίλ της Λευκάδας.

Μέσα στη φύση ή δίπλα στη θάλασσα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με άρτια αισθητική και με υψηλό επίπεδο υπηρεσιών οι βίλες πολυτελείας είναι το ιδανικότερο καταφύγιο χαλάρωσης.

Το κοσμοπολίτικο Νυδρί
Το κοσμοπολίτικο Νυδρί
Η πόλη της Λευκάδας
Η πόλη της Λευκάδας

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια / Studios στη Λευκάδα

Εάν ονειρεύεστε ήδη βουτιές στα τυρκουάζ νερά των Εγκρεμνών και ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας στο Πόρτο Κατσίκι, εάν επιζητάτε να ανακαλύψετε μοναδικά φυσικά τοπία, να δοκιμάσετε πληθωρικές επτανησιακές γεύσεις και να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισυ στα μπαράκια δίπλα στο κύμα, τότε δεν μένει παρά να κλείσετε και τα πιο value for money, άνετα και προσεγμένα studios στη Λευκάδα.

Θέα προς την Βασιλική
Θέα προς την Βασιλική

Ενοικιαζόμενα δωμάτια / Διαμερίσματα στη Λευκάδα

Συνδυάζοντας τη βαθυγάλανη θάλασσα του Ιονίου με την ανέγγιχτη φύση και την απόλυτη ηρεμία με τον κοσμοπολιτισμό, η Λευκάδα τραβάει σαν μαγνήτης τους ταξιδιώτες και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους κορυφαίους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Επιλέξτε ανάμεσα από την πληθώρα των καταλυμάτων, τα διαμερίσματα στη Λευκάδα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας και επαναπροσδιορίστε την έννοια των διακοπών.