Ιούλιος 12, 2023

Καθισμένοι ξυπόλυτοι στην πλώρη, τα τιρκουάζ νερά να λαμπυρίζουν στον πύρινο, αυγουστιάτικο ήλιο και εσείς να ατενίζετε ανέμελοι τον ανοιχτό ορίζοντα. Το καραβάκι μόλις ξεκίνησε και τις επόμενες ώρες θα γνωρίσετε τα κρυμμένα μικρά θαύματα του Ιονίου που μόνο μέσω μιας μονοήμερης θαλάσσιας εκδρομής μπορεί να σας φανερωθούν. Παραλίες του Ιονίου με κρυστάλλινα νερά που σας προκαλούν για να βουτήξετε, μικροσκοπικά νησάκια με πυκνή βλάστηση που φτάνει ως τις ακτές αλλά και μεγαλύτερα νησιά με πλούσια ιστορία που διατηρούν αναλλοίωτα στον χρόνο το παραδοσιακό τους στοιχείο, παραμυθένιοι οικισμοί, γραφικά εκκλησάκια, όρμοι, κολπίσκοι και σπηλιές που η πρόσβαση γίνεται μόνο δια θαλάσσης, σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Η καλύτερη εκδοχή του ελληνικού καλοκαιριού είναι εδώ!

Μπορείτε είτε να επιλέξετε μια οργανωμένη μονοήμερη κρουαζιέρα είτε να σχεδιάσετε από κοινού με τον/την καπετάνιο/καπετάνισσα μια ιδιωτική κρουαζιέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας στις παραλίες του νησιού και στα νησάκια πέριξ της Λευκάδας. Αναλόγως με την εκδρομή που θα επιλέξετε, θα καθοριστούν και τα μέρη που θα επισκεφτείτε. Σε κάθε περίπτωση εμείς συγκεντρώσαμε τα περισσότερα από αυτά για να πάρετε μια πρώτη γεύση.

Βίρα τις άγκυρες!

Πόρτο Κατσίκι

Παραλία Πόρτο Κατσίκι. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Παραλία Πόρτο Κατσίκι. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Στεφανωμένη από εντυπωσιακά, απόκρημνα βράχια, η παραλία Πόρτο Κατσίκι με τα ολόλευκα βότσαλα και τα σμαραγδένια πεντακάθαρα νερά, δικαίως κρατάει τα σκήπτρα της ωραιότερης του νησιού. Ο χαρακτηρισμός «εκθαμβωτική» αδυνατεί να περιγράψει το άγριο και επιβλητικό τοπίο αυτής της παγκοσμίου φήμης παραλίας που μέχρι πρότινος είχαν το προνόμιο να απολαμβάνουν μόνο χαριτωμένες αίγες, εξού και το παράξενο όνομα της παραλίας. Τα περισσότερα πλοία κάνουν μια στάση για κολύμπι στα ονειρικά νερά της συγκεκριμένης παραλίας.

Bonus: Αν έρθετε δια θαλάσσης στο Πόρτο Κατσίκι θα γλιτώσετε τη δυσκολία στο πάρκινγκ όπως και τα 100 σκαλοπάτια της κατάβασης/ανάβασης.

Εγκρεμνοί

Οι Εγκρεμνοί. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Οι Εγκρεμνοί. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Μια αδιαμφισβήτητου κάλλους παραλία με χρυσόλευκη άμμο και μικροσκοπικό βότσαλο που αγκαλιάζεται από θεαματικούς ολόλευκους βράχους και προκαλεί δέος σε όσους την πρωτοαντικρίζουν. Οι Εγκρεμνοί, με τα συγκλονιστικά γαλαζοπράσινα νερά που παραπέμπουν σε Καραϊβική, δικαίως φιγουράρουν εδώ και χρόνια στα εξώφυλλα διεθνών ταξιδιωτικών εντύπων. Πολλές απ' τις ημερήσιες κρουαζιέρες περιλαμβάνουν μια στάση στους Εγκρεμνούς.

Bonus: Το να έρθετε με σκάφος στους Εγκρεμνούς είναι μια εξαιρετική λύση γιατί υπάρχει μια μικρή δυσκολία στην προσέγγιση της παραλίας από στεριάς, με την ανάβαση/κατάβαση 100 και πλέον σκαλοπατιών να είναι δύσκολο εγχείρημα για κάποιους/ες.

Αγιοφύλλι

Παραλία Αγιοφύλλι στη Λευκάδα. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Παραλία Αγιοφύλλι στη Λευκάδα. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Το Αγιοφύλλι θα το ερωτευτείτε αμέσως! Μια λιλιπούτεια βοτσαλωτή παραλία με απίστευτα διαυγή νερά που ενδείκνυται για καταδύσεις και snorkeling λόγω της καθαρότητας των νερών της. Το Αγιοφύλλι είναι σχεδόν πάντα απάνεμο γεγονός που το καθιστά ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά που θέλουν να χαρούν κολύμπι και παιχνίδι στη θάλασσα.

Διαβάστε ακόμα: Πού ήσουν τόσο καιρό Αγιοφύλλι μου!

Μύλος

Ο Μύλος. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Ο Μύλος. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Ο Μύλος έχει μια άγρια, εξωπραγματική γοητεία που σε συνεπαίρνει απ' την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για μία υπέροχη παραλία με χοντρή άμμο, λευκό βοτσαλάκι και εμβληματικά βράχια στεφανωμένα με έντονη βλάστηση. Τα νερά της σμαραγδένια και πεντακάθαρα, κάνουν το μπάνιο σκέτη απόλαυση. Στον Μύλο μπορείτε να πάτε και με τα πόδια από τον Άγιο Νικήτα, ωστόσο διά θαλάσσης είναι πολύ πιο ξεκούραστα. Αξίζει να μείνετε ως αργά εδώ για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε ακόμα: Μύλος: Η παραλία της Λευκάδας που θα κλέψει την καρδιά σας

Μεγανήσι

Το καταπράσινο Μεγανήσι. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Το καταπράσινο Μεγανήσι. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Το Μεγανήσι, το μεγαλύτερο νησί απ' το σύμπλεγμα των Πριγκηπονήσων, απέχει μόλις 25 λεπτά απ' τη Λευκάδα και είναι απ' τα μέρη που δύσκολα χορταίνει κανείς με μία μόνο επίσκεψη. Θα εκπλαγείτε με τα ανεπανάληπτα νερά, τα παραδοσιακά γραφικά χωριουδάκια με τα πέτρινα σπίτια και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του νησιού που την τελευταία δεκαετία έχει αναδειχθεί σε premium καλοκαιρινό προορισμό προσελκύοντας τους λάτρεις της προσιτής πολυτέλειας αλλά και του αυθεντικού.

Διαβάστε ακόμα: Μεγανήσι - Κάλαμος - Καστός

Σπηλιά Του Παπανικολή στο Μεγανησι

Η σπηλιά του Παπανικολή στο Μεγανήσι. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Η σπηλιά του Παπανικολή στο Μεγανήσι. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Νοτιοδυτικά του Μεγανησίου υπάρχουν αρκετά σπήλαια, με αυτό του Παπανικολή να ξεχωρίζει για την καθηλωτική ομορφιά και τη μοναδικότητά του. Πρόκειται στην πραγματικότητα για το μεγαλύτερο ενάλιο σπήλαιο στον κόσμο και πήρε το όνομά του από το περίφημο υποβρύχιο «Παπανικολής» που λέγεται πως χρησιμοποίησε το σπήλαιο ως καταφύγιο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο μόνος τρόπος να θαυμάσετε από κοντά το σπήλαιο, είναι με καραβάκι κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας κρουαζιέρας.

Κάλαμος

Κάλαμος. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Κάλαμος. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Ο Κάλαμος είναι το καλά κρυμμένο διαμαντάκι του Ιονίου. Ένα νησί με υπέροχα, τιρκουάζ νερά και σπάνια χλωρίδα που φτάνει ως τη θάλασσα. Ξεχωρίζει για τη γραφικότητα, τις βοτσαλωτές πανέμορφες παραλίες του και τον κοσμοπολίτικο αέρα του.

Καστός

Καστός. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Καστός. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Μικροσκοπικός, κατάφυτος και γαλήνιος, ο Καστός είναι το ιδανικό μέρος για όσους/όσες αποζητούν την απόλυτη ξεγνοιασιά. Με μαγευτικά νερά, υπέροχο φυσικό τοπίο και λιγοστές αλλά αξιομνημόνευτες επιλογές για φαγητό και καφέ, ο Καστός είναι η αποθέωση του slow living. Μια επίσκεψη με καραβάκι στο ανέγγιχτο νησάκι του Ιονίου μπορεί να μην αρκεί, αλλά σίγουρα θα σας δώσει μια πρώτη γεύση από αυτά που μπορεί να σας προσφέρει απλόχερα ο Καστός.

Καστός: ένας παράδεισος στο Ιόνιο

Μαδουρή

Μαδουρή. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Μαδουρή. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Ακριβώς απέναντι από το κοσμοπολίτικο Νυδρί, βρίσκεται η Μαδουρή, το νησάκι-κόσμημα των Τηλεβοΐδων νήσων που ανήκει στην οικογένεια του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Το νησί με τις αιωνόβιες ελιές και τα βαθύσκιωτα πεύκα αποτέλεσε ερημητήριο και πηγή έμπνευσης για τον κορυφαίο Έλληνα ποιητή. Οι περισσότερες κρουαζιέρες κάνουν μία βόλτα περιμετρικά της Μαδουρής πριν επιστρέψουν στη βάση τους.

Διαβάστε ακόμα: Νυδρί, Λευκάδα: Το κοσμοπολίτικο χωριό που θα σας εκπλήξει

Σκορπιός

Σκορπιός. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός
Σκορπιός. Φωτογραφία: Ανδρέας Θερμός

Ένα νησί μύθος άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Έλληνα κροίσο Αριστοτέλη Ωνάση που τη δεκαετία του '60 το αγόρασε για να το μετατρέψει σε ιδιωτικό του θέρετρο. Σύντομα, ο Σκορπιός κατέστη κορυφαίος προορισμός με υψηλούς προσκεκλημένους του διεθνούς jet set να καταφθάνουν στο νησί και θρυλικά πάρτυ να λαμβάνουν χώρα εδώ. Το 2013, το νησί εκμίσθωσε ο Ρώσος ολιγάρχης Ριμπολόβλεφ, ο οποίος και φιλοδοξεί να το μετατρέψει σε art island. Πολλές απ' τις κρουαζιέρες κάνουν στάση στον Σκορπιό για μια σύντομη βουτιά.

Κεφαλονιά

Κεφαλονιά. Φωτογραφία: Ejona Muka
Κεφαλονιά. Φωτογραφία: Ejona Muka

Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, η αρχοντική Κεφαλονιά, φημίζεται για τα εντυπωσιακότατα φυσικά τοπία, τις υπέροχες παραλίες με τα σμαραγδένια νερά, τα βενετσιάνικα αρχοντικά και τους ξακουστούς για το κέφι και την «τρέλα» τους κατοίκους. Περιπλανηθείτε στα μέρη που γυρίστηκε Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι, δοκιμάστε την εξαιρετική Ρομπόλα και μη φύγετε πριν γευτείτε την πεντανόστιμη γίδα σοφιγάδο.

Ιθάκη

Ιθάκη. Φωτογραφία: Apostolos Zafeiriou
Ιθάκη. Φωτογραφία: Apostolos Zafeiriou

Το μυθικό νησί του πολυμήχανου Οδυσσέα με τα βαθυγάλανα νερά, τα καλοδιατηρημένα πέτρινα αρχοντικά και την παραδεισένια ομορφιά, διατηρεί ανέπαφη τη γοητεία του στο χρόνο. Η πιο συνηθισμένη στάση των πλοίων που κάνουν μονοήμερες κρουαζιέρες στο Ιόνιο, είναι το Κιόνι, το υπέροχο αμφιθεατρικά χτισμένο παραθαλάσσιο χωριό με την αριστοκρατική φινέτσα και τα χαριτωμένα μικρά καφέ.

Οργανωμενες ημερησιες κρουαζιερες στη Λευκαδα

NIDRI STAR CRUISES

NIDRI STAR. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
NIDRI STAR. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
NIDRI STAR. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
NIDRI STAR. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Η ημερήσια κρουαζιέρα ξεκινάει από το Νυδρί στις 9:00 το πρωί και περιλαμβάνει στάση για μπάνιο στο μοναδικό Πόρτο Κατσίκι, φαγητό και βόλτα στο γραφικό Φισκάρδο και κατόπιν παραμονή και ελεύθερο χρόνο στην Ιθάκη. Η εκδρομή συνεχίζεται με επίσκεψη στο μυθικό σπήλαιο του Παπανικολή στο Μεγανήσι, βόλτα γύρω από τα νησάκια (Σκορπιό, Σπάρτη και Καστρί), ξενάγηση και απογευματινή στάση για μπάνιο στον Σκορπιό και τέλος, βόλτα γύρω απ' τη Μαδουρή, το νησί του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο Νυδρί στις 6:30 το απόγευμα.

Ανακαλύψτε τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου σε μια μέρα
Κρουαζιέρες από το Νυδρί, ασφάλεια και πολυτέλεια
Κρουαζιέρα στο Ιόνιο και στα ελληνικά νησιά

THE M/S CHRISTINA

THE M/S CHRISTINA. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
THE M/S CHRISTINA. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
THE M/S CHRISTINA. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
THE M/S CHRISTINA. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Η εκδρομή ξεκινάει στις 9:00 από το Νυδρί. Πρώτη στάση, η σπηλιά του Παπανικολή στο Μεγανήσι. Για τη συνέχεια κολύμπι και εξερεύνηση στο εξωτικό νησάκι Φορμίκουλα και μετά στάση για βόλτα ή καφέ στον μικροσκοπικό Κάλαμο. Κατά το μεσημεράκι το πλοίο αναχωρεί προς Λιμνί και ενώ εσείς απολαμβάνετε το μπάνιο σας στα γαλαζοπράσινα νερά, στο πλοίο σας ετοιμάζουν το μεσημεριανό σας φαγητό. Σειρά έχει η πανέμορφη παραλία Ασπρογιάλι στον Κάλαμο και έπειτα η παραλία Μπαρμπαρέζου στο Μεγανήσι, που είναι και η τελευταία στάση για βουτιά. Από το Μεγανήσι, αναχώρηση για βόλτα γύρω απο τον Σκορπιό, τη Μαδουρή και τα Πριγκιπονήσια. Επιστροφή στο Νυδρί στις 6:00 το απόγευμα.

Στην τιμή περιλαμβάνεται welcome drink, μεσημεριανός μπουφές με κρασί ή αναψυκτικό καθώς επίσης και εξοπλισμός για περιήγηση επιφάνειας (snorkeling).

Ξεχασμένα Νησιά - μία αξέχαστη μέρα

ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
ΟΔΥΣΣΕΙΑ. Μονοήμερη κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Η κρουαζιέρα ξεκινά από το Νυδρί στις 09.30. Πρώτη στάση για κολύμπι η Σπηλιά του Παπανικολή. Σειρά έχει το Σπαρτοχώρι, το πανέμορφο, γραφικό χωριό του Μεγανησίου όπου θα περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια, θα πιείτε τον καφέ σας ή θα κολυμπήσετε. Αναχώρηση από το Μεγανήσι και εν πλω κέρασμα λευκαδίτικο ουζάκι με σπιτικές ελιές. Κατά το μεσημέρι η Οδύσσεια φθάνει στο Κλιμάκι, μια παραλία άγνωστη για τους περισσότερους μιας και έχει πρόσβαση μόνο διά θαλάσσης. Εδώ θα χορτάσετε βουτιές και παιχνίδι στη θάλασσα ενώ το πλήρωμα σας ετοιμάζει πάνω στην παραλία ένα πλήρες γεύμα αποτελούμενο αποκλειστικά από νοστιμότατα, ντόπια καλούδια. Τελευταία στάση της ημέρας, ο Σκορπιός, το καταπράσινο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση. Μετά την ξενάγηση θα απολαύσετε το τελευταίο μπάνιο της ημέρας στην πρώην ιδιωτική παραλία της Jackie Kennedy. Από εκεί, ξεκινά ο δρόμος της επιστροφής περνώντας από το πευκόφυτο νησί Μαδουρή και τα ξακουστά Πριγκιπονήσια. Επιστροφή στις 17.30.

Το εισιτήριο περιλαμβάνει: Πλήρες γεύμα στην παραλία με αναψυκτικό και κρασί, ούζο με ελιές, φρούτα εποχής, ομπρέλες για τον ήλιο, μάσκες, αναπνευστήρες και παιχνίδια για τη θάλασσα.

Οδύσσεια Ημερήσιες Κρουαζιέρες

Ιδιωτικες ημερησιες κρουαζιερες στη Λευκαδα

INFINITY RIB CRUISES

INFINITY RIB CRUISES. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
INFINITY RIB CRUISES. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
INFINITY RIB CRUISES. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
INFINITY RIB CRUISES. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

6 πολυτελείς ιδιωτικές κρουαζιέρες για να επιλέξετε!

Ιδιωτική κρουαζιέρα White Pearl
Αναχώρηση από τα Σύβοτα στις 10.00 και πρώτη στάση στη Σπηλιά του Παπανικολή στο Μεγανήσι. Εν συνεχεία, επίσκεψη στον Σκορπιό, τον παράδεισο του Αριστοτέλη Ωνάση, καθώς και στα νησάκια που βρίσκονται τριγύρω, το Σκορπίδι, τη Σπάρτη, τη Μαδουρή και στάση για μια βουτιά στα καταγάλανα νερά της Χελώνης. Η μέρα κλείνει με μια βόλτα μέχρι τη νησίδα Θηλιά, η οποία αν και μικρή, θα σας αποζημιώσει με την ανεξάντλητη ομορφιά της. Διάρκεια: 5 ώρες

Ιδιωτική κρουαζιέρα Luxury
Αναχώρηση από τα Σύβοτα στις 10.00. Απολαύστε την ξενάγηση στα μικρά κατάφυτα νησάκια κοντά στη Λευκάδα και εξερευνήστε τις κρυμμένες ομορφιές του Ιονίου. Το ταξίδι ξεκινάει από τον Κάλαμο και αμέσως μετά, σειρά έχει ο Καστός, που αν και μικρός κρύβει πολλά αξιοθέατα. Θα περάσετε από το Μεγανήσι και τη σπηλιά του Παπανικολή, έναν επίγειο παράδεισο γεμάτο σταλακτίτες. Διάρκεια: 7 ώρες

Ιδιωτική κρουαζιέρα Seabreeze
Αναχώρηση από τα Σύβοτα στις 09:30 π.μ. ή στις 15:30 μ.μ. Πρώτη στάση το μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι με τα τιρκουάζ κρυστάλλινα νερά. Για τη συνέχεια στάση στους ονειρικούς Εγκρεμνούς. Σειρά έχουν οι Μύλοι, μία παραλία όχι τόσο γνωστή που θα σας χαρίσει ωστόσο μια αίσθηση ιδιωτικότητας. Κατόπιν στάση στα Σέσουλα, μια βραχονησίδα πολύ κοντά στη Λευκάδα. Τέλος, επίσκεψη στο Αγιοφύλλι, μια παραλία με γαλαζοπράσινα διάφανα νερά, ιδανική για τους λάτρεις των καταδύσεων. Διάρκεια: 7 ώρες

INFINITY RIB CRUISES. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
INFINITY RIB CRUISES. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Ιδιωτική κρουαζιέρα Sea la vie
Αναχώρηση από τα Σύβοτα στις 10.00. To ταξίδι ξεκινάει με πρώτο προορισμό τον Άτοκο, μια μικρή νησίδα στα δυτικά της Λευκάδας. Σειρά έχουν οι Φρίκες Ιθάκης, το γραφικό ψαροχώρι με τους δύο ανεμόμυλους. Αμέσως μετά στάση στην παραλία Έμπλυση της Κεφαλονιάς. Επόμενος σταθμός το Φισκάρδο με τα πολύχρωμα σπίτια και τον Ενετικό Φάρο όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα τελευταίο μπάνιο πριν την επιστροφή. Διάρκεια: 7 ώρες.

Ιδιωτική κρουαζιέρα Thalassophile
Αναχώρηση από τα Σύβοτα στις 10.00. Πρώτη στάση στον μικροσκοπικό Άτοκο. Αμέσως μετά, σειρά έχει η Ιθάκη και η παραλία Γιδάκι με τα πεντακάθαρα νερά της. Επίσκεψη και στις υπέροχες παραλίες Φρίκες, Μάρμακας και Αφάλες. Πλώρη για Κεφαλονιά με πρώτη στάση την Έμπλυση, μια καταπληκτική παραλία που αν είστε τυχεροί… θα δείτε και φώκιες! Τελευταία στάση το Φισκάρδο με τα ολάνθιστα σοκάκια και τον συγκλονιστικό Βενετσιάνικο Φάρο. Διάρκεια: 7,5 ώρες.

Ιδιωτική κρουαζιέρα Blue Diamond
Ξεκινώντας από τα Σύβοτα στις 10.00 η πρώτη στάση είναι το Πόρτο Κατσίκι, η διασημότερη παραλία της Μεσογείου. Η μέρα συνεχίζει με μια στάση στους Εγκρεμνούς με νερά που θυμίζουν κάτι από… Καραϊβική. Επόμενος σταθμός οι Μύλοι. Αμέσως μετά θα επισκεφθείτε το Ακρωτήρι της Λευκάδας, ένα τοπίο άγριας ομορφιάς που κρύβει καλά έναν αρχαίο μύθο. Στη συνέχεια, Αφάλες Ιθάκης, όπου μπορείτε να κάνετε κατάδυση ή απλώς να κολυμπήσετε στα γαλάζια νερά και τέλος, το Φισκάρδο Κεφαλονιάς. Διάρκεια: 8 ώρες.

Περιλαμβάνονται στην κρουαζιέρα σας: φρούτα, τοπικά προϊόντα, εκλεκτό κρασί ή μπύρα, εμφιαλωμένο νερό, αναπνευστήρες, θαλάσσια παιχνίδια, καθαρές πετσέτες, δωρεάν wifi, JL audio & subwoofer mp3 – Bluetooth-AUX connection, θαλάσσιο πουφ, δωρεάν αδιάβροχη θήκη κινητού, κάμερα GoPro, αδιάβροχο

Ανακαλύψτε τη Λευκάδα και τα Ιόνια Νησιά με την Infinity Rib Cruises

IONIAN BLUE YACHTING

IONIAN BLUE YACHTING. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
IONIAN BLUE YACHTING. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
IONIAN BLUE YACHTING. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
IONIAN BLUE YACHTING. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Αν φέτος θέλετε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία περιπλάνησης στη Λευκάδα και στα γύρω νησιά, επιλέξτε μία ιδιωτική μονοήμερη κρουαζιέρα, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Διαλέξτε την ημερήσια εξόρμηση της επιλογής σας ανάμεσα σε Κάλαμο, Εγκρεμνούς, Πριγκιπονήσια ή μια θαλάσσια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα.

Ημερήσια κρουαζιέρα στα Πριγκηπόνησα
Καθημερινή αναχώρηση στις 10.00 π.μ. από το Περιγιάλι. Καλωσόρισμα με καφέ και τοπικά εδέσματα. Περιπλέοντας το νησάκι του Βαλαωρίτη, με κατεύθυνση προς Σκορπιό απολαμβάνετε τα σμαραγδένια νερά, λίγο πριν το καραβάκι περάσει ανάμεσα από Σκορπιό και Σκορπίδι. Σειρά έχει η σπηλιά του Παπανικολή. Ο καπετάνιος ρίχνει άγκυρα στον διπλανό κόλπο και μπαίνει με το βαρκάκι τε ντερ στη σπηλιά όπου μπορείτε να κολυμπήσετε.​ Αναχώρηση για έναν υπέροχο κόλπο όπου θα κάνετε μπάνιο ενώ το πλήρωμα ετοιμάζει τραπέζι με ελληνικούς μεζέδες, τσίπουρο και τοπικό κρασί. Η επόμενη στάση για βουτιά είναι στα πεντακάθαρα νερά κοντά στον φάρο Ελιά. Το τελευταίο αγκυροβόλι είναι στα Αμπελάκια Μεγανησίου. Το πλήρωμα θα σας σερβίρει ζυμαρικά με θαλασσινά και σαλάτες μαζί με τοπικό κρασί. Το επιδόρπιο από γλυκά και φρούτα σερβίρεται εν πλω κατά την επιστροφή στο Περιγιάλι (γύρω στις 18.00).

Καθημερινή θαλάσσια περιπέτεια στον Κάλαμο
Αναχώρηση στις 10:00 από το Περιγιάλι. Καλωσόρισμα με καφέ και τοπικά εδέσματα. Η κρουαζιέρα ξεκινάει από τη Μαδουρή με κατεύθυνση προς το νησί του Σκορπιού. Μετά από λίγο το καραβάκι περνά ανάμεσα στις νησίδες Σκορπιός και Σκορπίδι, πλέοντας προς τον φάρο της Ελιάς στο Μεγανήσι. Εν συνεχεία αγκυροβολεί στον κόλπο όπου μπορείτε να κολυμπήσετε και να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας, ενώ το πλήρωμα στρώνει το τραπέζι για το πρώτο γεύμα. Λίγο αργότερα, το καράβι πλέει για Κάλαμο όπου και θα κάνετε το μπάνιο σας. Όταν βγείτε απ' τη θάλασσα, θα σας περιμένει ένα υπέροχο γεύμα καθώς επίσης και επιδόρπιο με γλυκά και φρούτα.

IONIAN BLUE YACHTING. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
IONIAN BLUE YACHTING. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Hλιοβασίλεμα εν πλω
Αναχώρηση στις 5:00 μ.μ. από το Περιγιάλι προς τον Σκορπιό. Ο καπετάνιος και το πλήρωμά σας καλωσορίζουν και σας ξεναγούν στο σκάφος. Το πλοίο πλέει γύρω από το νησί του Σκορπιού και εσείς απολαμβάνετε τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου καθ' όλη τη διαδρομή. Το τοπίο είναι απόλυτα μαγικό και το καθρέφτισμα του ήλιου που βασιλεύει δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό. Χαρείτε το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας τοπικό κρασί VERTZAMO που συνοδεύεται από ποικιλία γευστικότατων σνακ. Επιστροφή και αποβίβαση περίπου στις 8:00 μ.μ.

Eγκρεμνοί
Αναχώρηση από το λιμάνι της Βασιλικής στις 10:00 π.μ.  Καλωσόρισμα με καφέ και τοπικά εδέσματα. Το πλοίο σαλπάρει για την υπέροχη παραλία των Εγκρεμνών. Πλέει ανοιχτά από το ακρωτήριο Δουκάτο με τον εντυπωσιακό φάρο. Φτάνοντας στην παραλία των Εγκρεμνών έχετε τη δυνατότητα να χαρείτε την εντυπωσιακή αυτή παραλία και να φωτογραφίσετε το συγκλονιστικό φυσικό τοπίο ενώ το πλήρωμα ετοιμάζει νόστιμους μεζέδες συνοδεία αλκοόλ. Επόμενη στάση, το μαγευτικό Αγιοφύλλι. Στην επιστροφή το καραβάκι πλέει προς τον κόλπο του Πόρου. Στην παραλία Δεσίμι θα σας σερβίρουν γευστικότατο φαγητό υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής. Το επιδόρπιο με γλυκά και φρούτα σερβίρεται  κατά την επιστροφή (περίπου στις 7:00 μ.μ.).

Ημερήσιες κρουαζιέρες στη Λευκάδα με το Virgo
Ημερήσιες κρουαζιέρες με το "My Way"

ΑGGILI LUXURY BOAT

ΑGGILI LUXURY BOAT. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
ΑGGILI LUXURY BOAT. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
ΑGGILI LUXURY BOAT. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα
ΑGGILI LUXURY BOAT. Ημερήσια ιδιωτική κρουαζιέρα από τη Λευκάδα

Πρόκειται για μια κρουαζιέρα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Το υπερπολυτελές Aggili boat αναχωρεί από το λιμάνι του Νυδριού καθημερινά στις 10.00 και βάζει πλώρη για ένα απίστευτο σαφάρι παραλιών που θα σας μείνει αξέχαστο. Κατόπιν συνεννόησης με τον καπετάνιο θα επισκεφτείτε γνωστά και άγνωστα μέρη της Λευκάδας, του Μεγανησίου και του Σκορπιού. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μπάνιο σε απομονωμένες παραλίες με σμαραγδένια νερά για όση ώρα επιθυμείτε και θα εξερευνήσετε μέρη που μόνο διά θαλάσσης μπορεί να πάει κανείς. Επιστροφή στο Νυδρί στις 18.00 μ.μ.

Προσφέρονται νερά/αναψυκτικά, σνακ και εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Καθημερινές ιδιωτικές κρουαζιέρες στα γύρω νησιά της Λευκάδας

Κείμενο: Έφη Μπάρλα